Om Henrik Jensen

Historien om firmaet startede tilbage i 2006, hvor jeg stiftede firmaet. Der var i sin tid mangel på gode muligheder for tømrer-og snedkerhåndværk i Helsingør, Gilleje og Hornbæk.

Min vision har altid været at hjælpe mine kunder med at få opfyldt deres drømme om nybyggeri, renovering eller andet tømrer-snedkerhåndværk. Jeg knokler for at levere et solidt og kvalitetssikret håndværk, som du kan være tilfreds med og glædes ved. Du er kvalitets- og garantisikret.

Firmaet er et enkeltmandsfirma beliggende i Hornbæk og ved større arbejdsopgaver indgås et samarbejde med andre højtkvalificeret håndværkere, som jeg har stor tillid til.

I de seneste mange år har firmaet kunne levere professionelt og kvalitetssikret tømrer-og snedkerarbejde til vores kunder; og det forsætter sådan.


Henrik leverer altid kvalitet og garanti - her arbejder Henrik på et tømrer projekt.

Mit mål

Firmaet er bygget på den filosofi, at den gode relation og den tætte kontakt til kunden er grundstenen i et vellykket arbejdsforløb.

God kommunikation styrker byggeprocessen og minimerer risikoen for fejl. Du kan derfor altid regne med at være en del af forløbet fra start til slut.

Du bliver løbende opdateret om projektets fremskridt. Skulle der være eventuelle forhindringer, så bliver du selvfølgelig meddelt.

Det er vigtigt, at du som kunde føler dig tryg. Derfor opretholder jeg den gode kommunikation gennem arbejdsforløbet, så du kan følge med. Du kan altid stole på at slutresultatet lever op til forventningerne.

Jeg udfører en bred vifte af opgaver inden for fagentreprise og hovedentreprise, men mine styrker ligger primært inden for tilbygninger, vinduer & døre, tagkonstruktion, bolig- & bygningsrenoveringer mm.

Mit mål er at levere kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser og på at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

Kvalitetssikring

Hos Tømrermester Henrik Jensen er du garanteret kvalitetssikring. Jeg vil altid gøre mit bedste for at levere ekstraordinær service og godt håndværk.

Skulle du have nogle spørgsmål angående et projekt, eller er der noget, du gerne vil have mig til at kigge på, kan jeg altid kontaktes på tlf.: 21 25 31 75 eller email.: henrik.jensen.byg@mail.dk

Tømrermester Henrik Jensen | Løvvænget 21 | 3100, Hornbæk | tlf: 21253175 |

Copyright © WindelovDesigns

Close Menu